מירי זורגר בסדרת מתכונים לתשעת הימים • סלמון פיקנטי

    יוסי ברויער No Comments on מירי זורגר בסדרת מתכונים לתשעת הימים • סלמון פיקנטי
    8:15
    02.05.24
    קובי פינקלר No Comments on דיווח: חמאס דוחה את העסקה; נמשכת הלחימה במרכז הרצועה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים

    • 6 מנות סלמון פילה ללא עור ועצמות

    לציפוי

    • 1 כוס שקדי מרק
    • 1 כוס פטרוזליה קצוצה
    • 3 שיני שום
    • 1 כוס שמן זית
    • 1 כף אבקת מרק בטעם בצל
    • 3 כפות רוטב סויה
    • 1/2 כפית מלח
    • פלפל שחור גרוס טרי

    אופן ההכנה

    • במעבד מזון מערבבים למחית אחידה את מצרכי הציפוי.
    • מורחים את מנות הסלמון בנדיבות בממרח והציפוי ומסדרים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
    • שמים במקרר לשעה.
    • 20 ד' לפני ההגשה מחממים תנור ל 230 מעלות ל10 ד'.
    • מכניסים את התבנית עם הדגים לאפיה של 20 ד' בלבד.
    • מגישים חם.



    0 תגובות